Mesaj

din partea echipei noastre

Gătitul şi mîncatul împreună sunt moduri simple de conectare cu alte persoane. Suntem o echipă mică de tineri pasionați de mâncare, cărora ne place să impresionăm şi să le arătăm clienților cum credem noi că oamenii ar trebui să mănânce împreună. Munca noastră este axată pe încurajarea oamenilor să mănânce împreună şi să se bucure de alimente sănătoase și proaspete în fiecare zi. Combinăm o serie de reţete tradiţionale şi inovative cu o atmosferă relaxantă şi proaspătă, în timp ce vă oferim servicii de înaltă calitate.

Noi credem că mâncarea te poate purta pe alte meleaguri. Deci, în plus faţă de variante sănătoase de preparate românești, veţi găsi, de asemenea, o mulţime de preparate din bucătăria globală în meniurile noastre — versiuni autentice de feluri de mâncare care vă vor duce la Mediterana, America Latină, Asia, alte culturi.

 

Descoperiti

Cum a început totul

Pauza de masă pentru corporatiști însemna comandă de livrare, caserole și semipreparate, cuptoare cu microunde şi mâncat în grabă în încăperi mici sau pe un colţ de birou. Ştim, pentru că am trecut și noi prin asta și am mâncat așa în timpul anilor noștri de corporatiști. Astfel ne-a venit ideea de a schimba lucrurile. Şi s-a născut D & L Catering.
Pe vremuri, prânzul era un moment important al zilei. Cu timpurile moderne şi cu orarul din ce în ce mai încărcat, lucrurile s-au schimbat. Iar noi ştim că nu putem schimba acest lucru. Dar putem încerca să schimbăm modul în care oamenii petrec cele 45 de minute pe zi din timpul pauzei de prânz.

Am uitat să ne aşezăm şi să ne bucurăm de mese. Sunt aproximativ 240 de pauze de prânz într-un an, adică două treimi din zilele anului. Noi credem că pauza de prânz ar trebui să fie un timp în care să ne bucurăm de mâncăruri proaspete şi gustoase, într-o atmosferă plăcută care te duce departe de birou și de stresul muncii.

MENIUL nostru de fiecare zi?

DESIGN ÎNVIORĂTOR – ATMOSFERĂ RELAXANTĂ – OAMENI PRIETENOȘI – MÂNCARE PROASPĂTĂ ŞI GUSTOASĂ

Pasiune reala pentru mâncare excelenta
argintărie

Atunci când gătești cu pasiune şi dăruire, rezultatul este cu mult mai mult decât doar mâncare.

Noi credem că bunăstarea oaspeţilor noştri depinde nu numai de alegera unui meniu sănătos, ci și de alegeri care contribuie la un mediu sănătos şi la dezvoltarea comunităților locale. Ne place să ne informăm clienţii despre ce alegeri alimentare se pot dovedi benefice pentru ei.

Meniurile noastre sunt scrise pe baza caracterului sezonier şi disponibilitatea de produse proaspete. Ori de câte ori este posibil, ne alegem ingrediente produse la nivel local folosind practici durabile şi ecologice. Toate sosurile noastre sunt realizate de la zero, la fel ca și stocurile, supele şi sosurile pentru salate.

 

D&L Catering
Master

Team

Bucătar-şef Marian Vasile

Gătim cu pasiune, scop şi concentrare. Totul pentru a vă bucura de timpul petrecut aici.

Bucătar Specialist Iulian

Gătim nu doar ca să hrănim, ci și ca să aducem bucurie oamenilor.

Bucătar Specialist Dumi

Secretul nostru stă în amestecul corect-> ingrediente proaspete, combinaţie de condimente, pasiune pentru mâncare

Bucătar Specialist Dan

Scopul nostru este să producem intern cât mai mult posibil, și cea mai bună calitate

Descoperiti

Viziunea noastră

Visul nostru este să stabilim un nou standard pentru restaurantele cu autoservire. Creăm preparate pline de aromă şi hrănitoare, pregătite de la zero, folosind ingrediente autentice. Facem acest lucru în beneficiul clienților nostri, al comunităţilor locale şi al mediului înconjurător.

Dăm echipei noastre libertatea de a crea meniurile şi ambianţa potrivite clienților noștri. Ne interesează și cel mai mic detaliu, pentru că – în definitiv – detaliile fac diferența.

Descoperiti

Misiunea noastră

Lucrăm pentru tine.

Afacerea noastră este construită pe parteneriate cu clienții noștri, iar fiecare dintre aceștia este diferit. Împreună, în colaborare, creăm experienţe care aduc oamenii împreună în jurul mesei și  implementăm meniuri personalizate, adaptate nevoilor lor.

Oferim servicii adaptate cerințelor; alimente excelente, preparate de la zero; şi folosim moduri responsabile de aprovizionare. Ajutăm companiile să creeze un mediu de muncă excelent, cu angajați sănătoși şi productivi.

La D&L Catering ne mândrim să facem parte din comunităţile în mijlocul cărora ne desfăşurăm activitatea de zi cu zi. Și sprijinim direct comunitățile locale: bucătarilor noștri li se cere să se aprovizioneze cu cel puțin 20 % din ingrediente de la producătorii locali. 
Faceti cunostinta cu

Echipa din bucătărie

Suntem o echipă de oameni tineri și entuaziaști, care adoră să gătească.

Ne mândrim să vă propunem mâncare sănătoasă, proaspătă și gustoasă în fiecare zi. Și ne și distrăm de minune cât muncim!

Echipa din Bucătărie